Ville Kartaslammi Uuden ajan poliittinen päättäjä!

Suojellaanko isänmaanpettureita?

Viime aikoina julkisuudessa on taas ollut niin sanottu Tiitisen lista, johon kytkeytyy kuuleman mukaan eturivin poliitikkojamme, jotka ovat vakoilleen DDR:n hyväksi. Tätä poliittista johtoa on vielä aktiivisessa toiminnassa mukana ja onpa joku sanonut, että edellinen presidenttimmekin oli tällä listalla. Mikä totuus on, sitä ei kukaan Tiitisen, asianosaisten ja sen aikaisten Supon henkilökunnan lisäksi tiedä. Miten on mahdollista, että tällainen maanpetokseen viittaava listaus edelleen säilytetään salaisena? Miksi listaa ei ole paljastettu? Onko siinä tosiaan niin kovia nimiä, että se veisi tietyiltä poliitikoilta, saati puolueilta kaiken uskottavuuden? Maanpetoksesta ei ole tuomittu montaakaan ihmistä Suomessa, mutta nyt olisi viimeistään hyvä tilaisuus tuulettaa Neuvostoliiton aikaiset vakoilusyytökset pois päiväjärjestyksestä. Suomettumisen historia olisi vihdoin perattava ja historian virheistä tulisi ottaa opiksi. Jos on aihetta tuomioihin, niin ne pitää panna täytäntöön, jotta myös tulevaisuuden poliitikot ymmärtävät, että vakoilu vieraan vallan hyväksi on maanpetoksellista toimintaa.

 

Toinen julkisuudessa pinnalla ollut asia on Airiston Helmen tapaus. Se on noussut hälyttävästi kertomaan korutonta kieltä siitä, miten vääriä päätöksiä Suomessa onkaan viime vuosina tehty. Julkisuudessa jopa oma pääministerimme naureskelee yhdessä Venäjän pääministerin kanssa asiasta. Tämä on törkeyden huippu! Onko suomettuminen keskustan yleinen linja ja tosiaan noin kovasti ollaan rähmällään itään päin? Ovatko päättäjämme todella niin sinisilmäisiä, että eivät ymmärtäneet sallimalla venäläisille osto-oikeuden omiin maihimme, mihin tämä tulee johtamaan? Tällaiset toimet rapauttavat kansalaisten uskoa politiikkoihin ja yhteiskunnan turvallisuuteen. Asioista perillä olevat tahot ovat tienneet alusta asti mihin tämä kehitys tulee johtamaan, mutta heitä ei ole kuunneltu ja heitä on jopa nykyisten ministerin taholta lähtien haukuttu rasistiksi. Suomen valtion tärkein tehtävä on taata alueellinen koskemattomuus rajoillamme ja luoda turvallisuutta myös rajojen sisällä. Turvallisuuden luominen on valtion perustehtävä ja jos sitä tehtävää ei hoideta, ei valtiolla mielestäni ole mitään merkitystä eikä virkaa. Kaikki muut tehtävät ovat alisteisia sille, että meillä on omassa komennossamme oleva fyysinen alue, jonka päätöksistämme itse vastaamme.

 

Loppupäätelmänä voi vain kysyä, suojellaanko meillä vanhoja isänmaanpettureita Tiitisen listan julkaisemiselta? Entä nykyisiäkin erittäin Suomen edun vastaisesti ja vahingollisesti toimivia politiikkoja, jotka eivät tunnu joutuvat edesvastuuseen Suomen turvallisuuden heikentämisestä? Kannattaisiko nykypolitiikkojen lukea, vaikka Ilkka Remeksen uusimpia kirjoja ja ihan vain hypoteettisesti miettiä, olisiko jokin niissä esitetyistä skenaarioista jopa oikeasti mahdollista? Isänmaallisena ja Perussuomalaisena Suomen kansalaisena minun täytyy sanoa, että minulle Suomen etu, on aina ykkösasia ja olen aina Suomen puolella. Sukuni on vuosisatojen saatossa taistellut idän uhkaa vastaan, eikä se uhka ole tänä päivänäkään hellittänyt ja siksi taistelua on jatkettava edelleen. Meidän on oltava valveilla ja puolustettava omaa suvereniteettiamme, koska se on kallisarvoisin asia mitä meillä Suomessa on. Jos sitä ei ole, ei ole kohta mitään muutakaan jäljellä.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän PerttiKannisto1 kuva
Pertti Kannisto

Sattuipa muuten hyvin "Projekti Airiston Helmi " ja Medvedev vierailu Suomeen samaan aikaan.

Joo, liian moni nykypoliitikko on haarovälistään kiinni Kremlissä, eli kiristettävissä eri tavoin.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

"Onpa joku sanonut", niinpä niin. Tämä salaperäinen "joku" on monessa mukana. Kukahan hän oikein on?

Seppo Tiitinen ei millään muista yhtään nimeä listalta, mutta sen hän muistaa, ettei siellä ole Kalevi Sorsaa ja Tarja Halosta, eikä muitakaan sen ajan eturivin poliitikkoja.

https://yle.fi/uutiset/3-10410316

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Taistele" sinä vaikka tietokonepeleissä, Suomi on elänyt kohta 75 vuotta rauhan aikaa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Onko Tiitisen listalla joku Snellmannin tuttu?

Käyttäjän marttivartti3 kuva
Martti Nurmi

Tiitisen lista tulisi ehdottomasti julkistaa. Vaalien jälkeen se ei osuisi demareihinkaan niin kipeästi.

Käyttäjän villekartaslammi kuva
Ville Kartaslammi

Tänään Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho puuttui myös asiaan. Asiaa joka sana. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005843171.html Suomettumisesta puheenollen, päästäänkö siitä koskaan eroon? Ilmansuunta vain vaihtuu ajan mukaan. Nyt kumarretaan Brysseliin, ennen Moskovaan. Toivon, että eduskuntaan nousisi isänmaallisia kansanedustajia, joille Suomen etu on tärkein.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Kiinnostava tuo otsikon passiivi "suojellaanko".

Menikö pupu pöksyyn ennen kuin kirjoitit mitä tarkoitit: Suojelevatko sekä korkeimman hallinto-oikeuden tuomarit että keskustalaiset, sosiaalidemokraattiset ja kokoomuslaiset presidentit ja poliisijohtajat isänmaanpettureita?

Helppoahan olisi persupolitikointi, jos vaaleissa olisi vastassa vain "joku".

Toimituksen poiminnat